طراحی سایت با وردپرس
نوشتن تم اختصاصی از بیس
قبل
بعد

وردپرس چیست؟

وردپرس، یک سیستم سایت ساز و پکیج راه انداز وب سایت، فروشگاه اینترنتی و وبلاگ (از هر نوع و هر مدل است) که به صورت رایگان شما می توانید آنرا از طریق وب سایت رسمی وردپرسدانلود کرده و بر روی فضای اینترنتی خود نصب کنید  و سپس وب سایت خود را به طور کامل با جزئیات و امکانات متفاوت و طرح دلخواه بر روی آن راه اندازی کرده و مطالب و بخشهای مختلف سایت را خودتان مدیریت کنید.

وردپرس را می توانید از اینجا دانلود کنید : دانلود آخرین نسخه وردپرس

برای مشاوره و طراحی سایت با وردپرس با ما در تماس باشید : ۰۹۳54082010

به زبان حرفه ای تر :

به طور کلی وردپرس یک نرم افزار تحت وب متن باز (open source) می باشد که در دسته ی سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS ها که مخفف (Content Management System) می باشند، قرار میگیرد. از آنجا که سیستم وردپرس رایگان است، هر کاربری می تواند فایل های مربوطه ی آن را دانلود کرده و مورد استفاده قرار دهد.

وردپرس توسط فردی به نام مت مولنوگMatt Mullenweg نوشته و برنامه نویسی شد و اکنون به بزرگترین سیستم مدیریت محتوای جهان تبدیل شده است

مراحل و مدت زمان طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت به وسیله وردپرس

مراحل طراحی وب سایت به شرح زیر میباشد :
جلسه حضوری برای تعیین نیازها ی وب سایت

ارائه پیش فاکتور
ساخت چهار چوب اولیه
گرفتن تاییدیه مشتری

آپلود دیتا

رفع باگ

پابلیش و تکمیل سئو

زمان طراحی سایت با وردپرس بین دو هفته تا دو ماه با توجه به تعداد صفحات و امکانات وب سایت متغییر است

 
 

مراحل و مدت زمان طراحی سایت با وردپرس

خوبی های طراحی سایت به وسیله وردپرس

مزایای استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس
یکی از مراحل مهم فرایند طراحی سایت، انتخاب CMS یا سیستم مدیریت محتواست. با توجه به زمان و گستردگی تنظیمات اولیه کار، مطمئنا هر کسی ترجیح میده سیستم مدیریت محتوایی داشته باشه که با نیازهای کاری الآن و آیندش مطابقت داشته باشه.

برای همین تصمیم گرفتیم تا طی 3 مقاله مجزا، مزایای 3 CMS بزرگ دنیا، یعنی وردپرس، دروپال و جوملا رو براتون توضیح بدیم تا راحتتر بتونید انتخاب کنید.
چون هر سه تا سیستم تو خیلی از نقاط قوتشون مشترک هستن، هر کدومشون به نوعی میتونن برای کارتون مناسب باشن.

  • آیفونِ CMS ها

به وردپرس، آیفونِ CMS ها هم میگن، بخاطر بازار غالب فعلیش. در حال حاضر، وردپرس 23% اینترنت رو تو دست گرفته. 26/51% از سایت های رده بالای جهان دارن از وردپرس استفاده می کنن. اگه بخواهیم مقایسه کنیم، جوملا 95/5 درصد و دروپال 68/5 درصد هستن.
به جز سهم 15/10 درصدی بلاگر که ابزار وبلاگ نویسی رایگان گوگلِ، هیچ سیستم مدیریت محتوای دیگه ای حتی به 2% هم نرسیده

  • چه عاملی باعث محبوبیت وردپرس شده؟

درسته که وردپرس اول به عنوان نرم افزار وبلاگ نویسی کارشو شروع کرد، اما قالب وردپرس تبدیل به یکی از زبده ترین سیستم های مدیریت محتوای موجود شده. میشه از این قالب ها برای هر چیزی استفاده کرد، از وبلاگ های سفارشی گرفته تا سایت شرکت های بزرگ.
اسم های بزرگی مثل وال استریت ژورنال، نیویورک تایمز، CNN و eBay همشون از پلتفرم وردپرس استفاده کردن.

  • استفاده آسان

رابط کاربری ساده وردپرس باعث میشه بروزرسانی سایت و مطالب، از ارسال های وبلاگ گرفته تا چندرسانه ای ها مثل عکس و ویدئو، خیلی ساده و آسون باشه. وردپرس راههای زیادی برای سفارشی سازی سایت پیش پای کاربرها میذاره.

  • سفارشی سازی

وردپرس استاندارهای سایت ها رو رعایت می کنه و چون PHP منبع بازه، استفاده ازش برای هرکسی که میخواد بعدا هم سایتشو ارتقا بده، خیلی سادست. بخاطر همین مقرون به صرفه ترین و موثرترین راه ساخت سایت محسوب میشه.
همونطور که انتظار میره، امکانات و افزونه های زیادی هم داره و میتونه نیازهای هر تجارتی رو مرتفع کنه. با 36330 افزونه که هر روز هم تعدادشون بیشتر میشه و یک دایرکتوری راحت.

  •  سئو

    البته همه میخوان ترافیک بیشتری روونه سایتشون کنن. برای اینکار باید گوگل رو راضی نگهدارید. بخت و اقبال با وردپرسی ها یار بوده و گوگل از یه سری از قابلیت های خاص وردپرس خوشش اومده.

پس وردپرس کار سئوتونو راحت کرده و خودش از اساس طوری طراحی شده که مواظب مکانیک های سئو باشه، در نتیجه شما میتونید بیشتر تمرکزتونو بذارید روی تولید محتوا و رتبه سایتتونو بهتر کنید تا ترافیک بیشتری رو به سمت سایتتون بکشونید.